Kuoleman pelko pelkää kuollakseen kuoleman Voittajaa

Kuoleman pelko pelkää kuollakseen Jeesusta, koska Hänessä asuu ylösnousemusvoima, ikuinen elämä, “Zoe”.  Pelon henki pelkää rakkautta, joka on zoe-elämässä. Taivaan Isässä on tuo Zoe -elämä itsessänsä ja Hän antoi sen Pojalleen (Joh 5:26). Tuo ylösnousemusvoima herätti Jeesuksen kuolleista ja kuolema voitettiin. Suorastaan mielipuolinen uutinen on se, että kaikki, jotka ottavat nyt Pojan vastaan, saavat myös tuon aivan saman Zoe - elämän!

Tämä ei ole pelkkää uskonnollista hymistelyä tai kaunista teologista sanaseppoilua ennen pääsiäistä. Tämä on totisinta totta, joka toimii tänä päivänä.

Luoksemme tuli meille tuntematon ihminen, joka oli täynnä kuoleman pelkoa ja ahdistusta. Hän ei ollut pystynyt nukkumaan kuukauteen isänsä kuoleman jälkeen. Pelko piti tätä ihmisparkaa kovassa otteessaan niin, että lääkkeetkään eivät poistaneet tuskaa. Hän oli myös kuullut ystävältään poikamme Justuksen kuolemasta.

Olen erittäin huono sielunhoitaja ja niinpä töksäytinkin tälle ihmiselle: 

“Kuka hakee sinun sisäisen ihmisesi kehostasi, jos kuolet tänään? Kuoleman hetkellä se, joka omistaa ihmisen, hakee hänet”, sanoin hänelle. 

Uusi tuttavamme purskahti epätoivoiseen itkuun ja suorastaan vapisi pelosta sanoessaan: “Ei se ainakaan Jeesus ole!”

“Haluaisitko, että Hän hakee sinut, kun sinä kuolet?”

“Haluan!” huusi hän.

“No siihen on yksinkertainen ratkaisu. Anna omistusoikeutesi Jeesukselle ja kutsu Hänet sisällesi! Voit pyytää syntejä anteeksi, jos haluat, mutta sen Hän on kyllä jo ajat sitten tehnyt…”

Katselin, kun uusi ystävämme alkoi soperrella rukousta. Hän pyysi ääneen Jeesusta tulemaan sisäiseen maailmaansa. Laitoin käteni hänen päälleen ja sanoin: “Tervetuloa perheeseen!”

Siinä kaikki. Ystävämme nytkähti ja pelon henki lähti yhdessä sadasosasekunnissa.

Jeesus ja Zoe -elämä astuivat sisään ja kuoleman pelko pakeni kauhun vallassa.

Ystävämme nukkui seuraavan yön kuin tukki. Ahdistus oli poistunut ja rauha oli tullut sijaan. Hän soitti seuraavana päivänä koko suvulleen ja kertoi, mitä Jumala oli hänelle tehnyt.

Zoe -elämä

Kipeänä ja heikossa henkisessä hapessa oleminen ei nostata “halleluja” -huutoja luonnollisessa fyysisessä elämässä (kreikk.bios), sielun elämässä (kreikk.psyche) eikä tavassa elää (kreik.anastorphe). Onneksi tuossa oli vain kolme elämän lajia. Vielä löytyy yksi elämän laji: Zoe - ikuinen elämä, ylösnousemuselämä. Se on voimassa kaikkina aikoina.


Voiko zoe -elämä lohduttaa ja poistaa masennuksen? Kyllä!

Voiko zoe -elämä sulattaa pelon ja poistaa ahdistuksen? Kyllä!

Voiko zoe -elämä tuoda anteeksiantamuksen sekä poistaa vihan ja katkeruuden? Kyllä!

Voiko zoe -elämä tuoda voiman katkaisemalla riippuvuuden? Kyllä!

Voiko zoe -elämä vaikuttaa kehoomme terveyttä? Kyllä!

Voiko zoe -elämä antaa intoa treenaamiseen? Kyllä!

Voiko zoe -elämä vaikuttaa ihmissuhteisiimme? Kyllä!

Voiko zoe - elämä vaikuttaa taloudelliseen tilanteeseemme? Kyllä!

Mitäs sanot mainospuheesta?

Mistähän tuota tuotetta saisi? Paljonko maksaa?

Jeesus sanoi: “Minä olen tullut, että teillä olisi “zoe” (ikuinen, ylösnousemuselämä, Jumalan oma elämä) ja yltäkylläisyys!” (Joh 10:10)

Zoe -elämä on Jeesuksen sovitustyön hedelmä. Tarjolla ilmaiseksi tänään! Tarvitsen itsekin sitä erikoisesti tänään!