Tervetuloa maailmaan!

Tervetuloa maailmaan, rakas uusi perheenjäsen! Sinä pieni ihana tyttö! Koemme niin suurta kunnioitusta sinua kohtaan. Saimme hengessä ilmoituksen Taivaan Iskältä tulemisestasi äitisi kohtuun ennen kuin maallinen isäsi ja äitisi kertoivat meille asiasta. Ilouutisen kerrottuaan siunasimme jo kohdussa sinua ja koimme rukouksessa niin voimakkaasti: Olet ikuisuusolento ja tulet sieltä, minne Justus meni. 

"Jo ennen kuin Minä valmistin sinut äidin kohdussa, Minä sinut tunsin..” (Jer 1:5)

“Iankaikkisuuden olen pannut sinun sydämeesi!” (Saarn 3:11)

Sinun äitisi teki täyden työn saattaessaan sinut maailmaan, mutta kuinka ihanaa olikaan, kun putkahdit esille äitisi kohdusta. Koko synnyttämisprosessin tuska oli ohi, kun lääkärit sanoivat: “Kaikki on hyvin. Onnea isällesi ja äidillesi!” Koko sukusi ja suuri ystäväjoukko rukoili ja odotti jännityksellä tuota hetkeä. Jumalasi sai kuulla varmaan tuhansia innokkaita ja odottavia rukouksia.

“Nainen, joka synnyttää, tuntee tuskaa, kun hänen hetkensä koittaa. Mutta kun lapsi on syntynyt, äiti ei enää muista kipujaan vaan iloitsee siitä, että ihminen on syntynyt maailmaan.” (Joh 16:21)

Kun synnyit, meiltä pääsi itku ja valtava nauru yhtäaikaa. Emme voineet muuta kuin kiittää ja ylistää Luojaasi, Jumalaasi. Olemme 100%:sti varmoja, että Justuskin nauraa ja iloitsee maan päälle tulostasi. Kaikkein huikeinta on kuitenkin se, että Jumala itse vetäisee valtavan ilolaulun sinun kunniaksesi. Hän tekee sen joka päivä. Kun Hän vain ajatteleekin sinua, niin Hän laulaa ilosta!

“Hän iloitsee ja riemuitsee sinusta laulaen!” (Sef 3:17)

Olet ihan täydellinen. Olet mestariteos! Olemme onnesta mykkänä, kun katselemme sinua! Miten sinä voitkin olla noin kaunis ja täydellinen! Kukaan meistä ihmisistä ei ole pystynyt sinua valmistamaan. Olet Jumalan kuva, lähes jumal`olento, Jumalan kaltaiseksi luotu ja Jumalasta, Isästämme kotoisin. Geenisi ovat vanhempiesi, mutta niidenkin alkuperä on Taivaan Isässä! Suuri ihmetys valtaa meidät!

“Jumala loi sinut omaksi kuvaksensa. ” (1 Moos 1:27)

“Hän teki sinusta lähes jumal`olennon.” (Ps 8:5)

Pienet kädet, pienet sormet, virkeästi pumppaava täydellinen sydän, silmät, suu, korvat, ihan kaikki. Kuinka ihmeellisesti sinut on valmistettu. Made in Jesus. 100%:sti taivaallista, mutta 62,5 % suomalaista ja 37,5% ruotsalaista geeniperimää. Sinä olet ihme, suuri ihme! 

Minä olen ihme, suuri ihme ja kiitän Sinua siitä!”(139:14)

Olet aivan ainutlaatuinen. Kukaan ei voi koskaan korvata sinua ja eikä kukaan voi ottaa sinun paikkaasi äitisi, isäsi, ukkisi, mummisi, setäsi, tätisi tai sukusi sydämestä. Kukaan ei voi ottaa sinun paikkaasi Jumalan Isän sydämestä. Tuo paikka kuuluu vain sinulle koko loppuelämäsi ja itse asiassa koko ikuisuuden ajan. Kuinka ihailemmekaan ja rakastammekaan sinua ja tuota paikkaa, joka on valmistettu vain sinua varten.

“Katso, kätteni hipiään olen sinut piirtänyt!” (Jes 49:16)

Sinun hintaasi ei pysty kukaan kertomaan. Eivät kullat, hopeat, timantit ja jalokivet pysty kertomaan arvoasi. Vain Jumala, Isäsi pystyy hinnoittelemaan sinut. Sinun Jumalasi lähetti Poikansa kuolemaan puolestasi. Hintasi on Jeesuksen, Jumalan Pojan veri. Tuon veren ansioista sinä olet ikuisesti suuren kolmiyhteisen perheen täysivaltainen jäsen. Keskellä perhettä. Keskellä Isää, Poikaa ja Pyhää Henkeä. Ja keskellä myös aivan tavallisen inhimillistä, rakastavaa sukuasi.

“Sinua ei ole lunastettu kullalla tai hopealla, vaan Kristuksen kallisarvoisella verellä!” (1 Piet 1:18)

“Olet Jumalan perhettä!” (Ef 2:19)

Entäs sitten, kun kasvat? Rakastetaanko sinua yhtä paljon? Rakastavatko vanhempasi, mummisi ja ukkisi yhä sinua? Rakastaako Jumala sinua edelleenkin?

Vastaus on “KYLLÄ!” Älä unohda tätä koskaan!

Meidän ihmisten ja tämän maailman rakkaus on kylläkin vajavaista, mutta Jumalan täydellistä ja ikuista. Jumala rakastaa sinua tietysti, koska olet niin rakastettava, mutta ennen kaikkea siksi, koska Hän on rakkaus ja Hän ei voi olla rakastamatta.

“Jumala on rakkaus.” (1Joh 4:8)

Tämä maailma voi olla haasteellinen paikka, mutta voit olla aivan varma, että et koskaan ole yksin ja että “sula hyvyys ja laupeus seuraavat sinua kaiken elinaikasi!” (Ps 23:6): 

“Tämä maailma, johon synnyit, on Jumalan luoma maa!

Tämä maailma, johon synnyit, on suunniteltu maa!

Tämä maailma, johon synnyit, on lahjoitettu maa.

Se on tehty rakkautta vastaanottamaan.

 

Pikku tyttö elää saat!

Tulevaisuus odottaa!

Pikku tyttö kuule taas!

Hän nimeltä sinut jo tuntee lapsenaan!”  (Jukka Leppilampi, Daniel elää saat!)


Niin, sinä ihana tytön typykkä. Tervetuloa maailmaan!
Ja sinä, joka luet tätä, tämä tervetulotoivotus kuuluu myös sinulle!