"Training for eternity" Ristin Voitto - lehdessä

Normaali, mutta savolainen

Aikamedian entinen päätoimittaja, ystäväni Leevi Launonen teki ihan meikäpojalta näyttävän jutun Ristin Voitto - lehteen. En usko, että monella on lääkärintodistuksessa merkintä savolaisuudesta. Mutta ylpeänä voin sanoa: “Minulla on!” 

Opettajankoulutuslaitokseen pääsemisen jälkeen piti opiskelijoiden käydä lääkärintarkastuksessa. Sain melkein terveen paperit: “Normaali, mutta savolainen!” Lääkäri tarkoitti ehkä sujuvaa savon kielen solkkaustani, mutta tarkoittipa hän sitten mitä tahansa, niin on minulla virallisissa papereissani tämä ansioitunut merkintä.

Liikunta elämäntapana, lääkkeenä ja ensiapuna

Leevin esittämien kysymysten jälkeen tajusin, kuinka paljon erilaiset leikit, pelit, pallot, kaikenlainen liikunnallinen hyöriminen ja pyöriminen ovat seuranneet minua koko elinaikani. Yksinkertaisesti monipuolinen liikunta on aina ollut niin hauskaa. Uskon myös, että Näkymätön Personal Trainer johdatti minut liikunnan ja hyvinvoinnin pariin jo silloin, kun minulla ei ollut Hänestä kuin sydämen kaipaus ja aavistus. Masennuksen jaksoina liikunta on aina ollut lääkkeenäni ja ensiapunani.

Training for eternity (=Treenaamista ikuisuutta varten)

Justuksen taivaaseenlähtö viisi vuotta sitten auto-onnettomuuden kautta oli lähtölaukaus “Training for eternity”, TFE  - yrityksen perustamista varten. Tajusin, kuinka tyhjää treenaaminen on ilman ikuisuusnäkökulmaa. Asiat saivat toisenlaisen tärkeysjärjestyksen. Kuinka suunnaton onkaan ihmisen arvo! En kestäisi ajatusta siitä, että poikaani ei enää ole. Mutta tiedän koko sydämestäni, että Justus elää ja voi todella hyvin! Uskon, että Justus onkin taivaassa tietoinen touhuistamme ja on yrityksemme kannustusjoukoissa täysillä mukana.

TFE tarjoaa hengen, sielun ja kehon hyvinvointiin liittyviä digitaalisella alustalla toimivia verkkovalmenuskursseja, joita voi tehdä omaan tahtiin oman aikataulun mukaisesti. Valmennuksessa rohkaisemme asiakkaita löytämään juuri itselleen sopivia elämäntapoja ja -rutiineja, sielun parantumista, hengellisiä lainalaisuuksia ja yhteyttä Pyhään Henkeen, todelliseen Personal Traineriin! 

Seuraava peruskurssimme alkaa 5. elokuuta! Tervetuloa mukaan! Ilmoittaudu mukaan tästä.