Mitä teemme

MITÄ TEEMME

Tunnelimatkalla ei näe mitään. Täytyy mennä vain eteenpäin, vaikka valoa ei näy. Tunnelimatkan jälkeen ei ole enää koskaan samanlainen. Mitä tapahtui tunnelissa? Mitä jäi tunneliin? Mitä opimme?

TFE:ssä  jaamme, mitä olemme oppineet tunnelimatkan, muodollisen koulutuksen ja käytännön treenaamisen kautta. Tunnelimatkasta tuli selviytymiskurssi, jota itse emme valinneet. Opetus, jonka siellä saimme ei ole mitattavissa millään mittarilla. Ja se jatkuu yhä. TFE:n kautta haluamme välittää iloa, hyvinvointia, uskoa, toivoa ja rakkautta treenaamalla ihmisen eri ulottuvuuksia (henkeä, sielua ja ruumista).

Treeniä hengelle

Olet  ajaton ikuisuusolento ajallisessa maailmassa.

Henkesi - sydämesi on syvin minuutesi ja koko identiteettisi ydin!

Sinun henkesi on osa sinua ja kuuluu sieluusi. Ihmisen henkeä ja sielua kutsumme sisäiseksi ihmiseksi. Ihmisen kehon kuollessa sisäinen ihminen lähtee kehosta ajattomuuteen.

Ihminen on yhteydessä hengelliseen maailmaan henkensä kautta.

Jumala on Henki.  Hengen treenaamisessa on kysymys oman sydämen tuntemisesta, ikuisuusidentiteetin ymmärtämisestä sekä yhteydestä näkymättömään Personal Traineriin. Liikumme myös uskon alueella, jonka kautta saamme treenaamiseen aivan uuden ulottuvuuden.

Treeniä sielulle

Sielusi on sinun ainutlaatuinen persoonallisuutesi.

Sielussasi sijaitsevat mm temperamenttisi, äly, tahto, tunteet, muistikuvat ja ajatukset.

Sielun avulla keräät informaatiota sekä ulkoisesta maailmasta että hengellisestä maailmasta. Sielua treenattaessa harjoitamme kognitiivista, emotionaalista ja sosiaalista ulottuvuuttamme.

Sielun voimallinen vaikuttaja on myös alitajuntamme, joka usein vaikuttaa tahtoomme. Tavoitteena on antaa alitajunnan pelot Hänelle, joka auttaa meitä tekemään hyviä valintoja. Valinnat vaikuttavat lähes kaikkeen ja siksi valinnat kuuluvat treenauksen ytimeen. Sielun suurin mahdollinen hyvinvointi on olla yhteydessä omaan Luojaansa ja sydämeensä (henkeen). Tietoisuus ja läsnäolo ovat treenattavissa olevia asioita. Sielun parantuminen tapahtuu parhaiten yhteydessä.

Treeniä keholle 

Olet syömäsi ruoan, juomasi juoman, hengittämäsi ilman ja geeniperimäsi muodostama kokonaisuus (Biohakkerit). Kuvaus sopii erinomaisesti ihmisen kehoon. Kehon toimintoja voimme mitata. Kehon treenaus ja sen hyvinvointi vaikuttavat merkittävästi sisäisen ihmisen (=henki ja sielu) hyvinvointiin. Käytännössä tämä tarkoittaa juuri sinulle sopivaa yksilöllistä treenaamista ruokavalion ja liikunnan alueella.