Palvelumme

Lähde kanssamme mukaan matkalle, jossa saat treenata henkeäsi, sieluasi ja ruumistasi! Takaamme, että et lähde yksin ja tyhjin käsin treenausmatkallesi.

Opit olemaan yhteydessä ikuiseen puoleesi (henkeen), saat tutustua hyvin käytännölliseen ja itsenäiseen sielunhoitoon ja huomata, kuinka sisäisen ihmisesi asiat saavat mahdollisuuden löytää paikkansa. Lisäksi saat alkaa varustautumaan oman elämäsi haltuun ottajaksi, jossa opiskelet, kokeilet ja analysoit oman kehosi toimintaa. Valitset sitten parhaat mahdolliset fyysiset treenit, menetelmät ja reseptit, jotka sopivat juuri sinulle!

Kurssimme on tarkoitettu juuri sinulle, joka

- haluat virkistyä hengellisesti, sielullisesti ja ruumiillisesti

  • haluat tutustua ikuiseen puoleesi
  • haluat saada apua sekä näkyvältä että näkymättömältä Personal Trainerilta
  • haluat tutkia omaa elämääsi ja lähteä valtavan positiiviseen sielun prosessiin, vaikka joutuisit kohtaamaan raskaitakin asioita
  • haluat opiskella, kokeilla ja analysoida oman kehosi toimintaa fyysisellä treenaamisella ja kokeilevalla ruokavaliolla
  • et usko hokkuspokkus - menetelmiin, vaan työntekoon ja pitkäjänteisyyteen

Peruskurssi

Viiden viikon mittainen verkkokurssi, jossa saat itsellesi kurssialustan.  

Saat yhteensä 20 hengen, sielun ja ruumiin treenaamiseen ohjaavaa opetusvideota ja/tai podcastia (Kts. kurssisuunnitelma). Kaiken kirjallisen materiaalin, PDF -tiedostot ja slidet saat ladata itsellesi. Saat myös pääsyn vain kurssilaisille tarkoitettuun facebook-ryhmään, jossa voimme jakaa toisillemme kokemuksiamme.

Kurssin aikana on myös kaksi live - webinaaria, joissa vastailemme kurssilaistemme kysymyksiin. Sinä kurssilaisena voit katsoa tallenteet juuri sinulle sopivana ajankohtana. Lisäksi voit halutessasi lähettää henkilökohtaisia  esirukouspyyntöjä.

Toimimme aina GDPR - lain vaatimalla tavalla ja noudatamme tietosuojakäytäntöä sekä vaitiolovelvollisuutta.

Peruskurssilaisena sinulla on siis käytettävissä:


* Oma viiden viikon kurssialusta

* 20 inspiroivaa opetusvideota tai podcastia

* Kaikki kirjallinen materiaali, PDF:t ja slidet ladattavissa

* Kaksi webinaaria live-lähetyksenä, ja myös tallenteena kurssilaisille

* Vain kurssilaisille tarkoitettu facebook - ryhmä

* Esirukouspalvelumahdollisuus

 

Jatkokurssi

Puolen vuoden mittainen kurssi, jossa saat käytännössä jatkaa treenaamista verkkopalvelussamme vielä puolen vuoden ajan peruskurssin jälkeen. Jatkokurssilla vahvistat peruskurssilla oppimaasi  liikunnan, ruokavalion ja uudistuneiden elämäntapojen alueella.

Sinulla on jatkokurssilla pääsy kaikkeen, mikä toimii peruskurssilla. Lisäksi saat vähintään kaksi kertaa kuukaudessa  inspiroivaa infoa, videoita, podcasteja hengen, sielun ja ruumiin treenaamisesta.

Jatkokurssilaisena  saat ladata ilmaiseksi “Harrin blogit” - e-kirjan, joka on rehellisen raastavaa tilitystä oman pojan menettämisestä. Kirjassa on mukana aivan valtava lohdutuksen ja ikuisuuden näkökulma.

Suosittelemme sinulle tätä kurssia, jos kaipaat pysyvää muutosta ja haluat olla treenamisestasi tilivelvollinen.

Jatkokurssilaisena sinulla on siis käytettävissä:


* Oma 6kk:n  kurssialusta

* Pääsy kaikkiin peruskurssin  materiaaleihin (Videopankki, webinaarit, pdf:t jne.)

* Kaksi kertaa kuukaudessa rohkaisua infokirjeen, podcastin tai opetus- ja

haastatteluvideoitten muodossa  (mm.”kuukauden henkilö”)

* “Harrin blogit” - e-kirjan ilmainen lataus

* Jatkokurssilaisille tarkoitettu oma facebook - ryhmä

* Esirukouspalvelumahdollisuus

* Mahdollisuus viikottaiseen tilivelvollisuuteen treenaamisessasi

 

Räätälöidyt kurssit

Yrityksemme tarjoaa asiantuntijaluentoja ja -koulutusta hengen, sielun ja ruumiin treenaamiseen. Käytännössä tämä tarkoittaa seminaareja ja koulutuspäiviä, joissa asiakkaat saavat konkreettisesti sekä teorian että käytännön treenaamisen kautta hyvinvoinnin palikoita omaan elämäänsä.