Tarinamme

Tarinamme

“Minä haluan auttaa ihmisiä!” sanoi nuorin poikani Justus, kun kysyin häneltä, mitä hän haluaisi tehdä isona.

Haaveilimme, että saisimme tehdä treenaamiseen liittyvää ihmisten auttamista perheenä. Sellaista, joka olisi hauskaa ja jolla olisi ikuista merkitystä.

Emme kuitenkaan voineet kuvitella, että ikuisuudesta tuli perheemme kulmakivi. Justus haettiin ennenaikaisesti kotiin taivaaseen auto-onnettomuuden kautta. Tätä emme halunneet.

Jouduimme itse autettaviksi.

Saimme koulutuksen, jonka läpi oli pakko vaeltaa. Haluamme nyt jakaa kokemamme ja auttaa ihmisiä, mistä Justuksen kanssa yhdessä unelmoimme: Treenaamista, jolla on ikuista merkitystä ja joka on hauskaa!

 

Logomme tarina

Yrityksemme logo kertoo ihmeellisestä todellisuudesta, missä elämme: ikuisuudesta arjen keskellä. Logon kolme J-kirjainta tarkoittavat poikiani (Juuso, Joonatan ja Justus).

Me ihmiset olemme kotoisin näkymättömyydestä ja ikuisuudesta. Vaellamme läpi ajan ja maapallon. Sitten palaamme takaisin ajattomuuteen ja ikuisuuteen. Olemme ikuisuusolentoja, jotka ovat ohikulkumatkalla ajallisuudessa.

Kaikki J-kirjaimet ovat heijastus myös jumalallisesta J-kirjaimesta. Ikuinen Isä loi kolme poikaani ja koko maailman Jeesuksen kautta. Koko jumalallinen kolminaisuus (Isä, Poika ja Pyhä Henki) oli läsnä luomisessa. Luku kolme toistuu myös yrityksemme ihmiskuvassa: Ihminen on henki, sielu ja ruumis.